MWIIIIIMWAAAAA!!! Å PIPPIIII!!!

Fredag: Mys som fan att vakna tillsammans och dricka kaffe och sen äta på donken.
Dra en sväng till parken och vara svaga människor som egentligen inte skulle dricka något men som gjorde det ändå efter pyttelite övertalning. En allt som allt trevlig dag i parken med ett avslut på The Rock.

Lördag: Vakna tidigt och åka buss till tåget och sen tåg i fyra timmar som var helt okej ändå till Köpenhamn.
Träffade Nina, Micke, Joakim och Rene där och hade en jätterolig och trevlig dag med diverse inköp som alkohol i mängder, god kinamat, svindyra hårspännen och tygm'ärken som är skitfina!! :D
Tågresa hem igen som tog alldeles för lång tid men var ganska trevlig ändå.
Träffade Fågel och Mathilda vid stationen efter att ha gått på fel buss och var tvungen att byta på en gång sen hem och sova.

Söndag: Vakna och faktiskt inte vara särskilt bakfull och sen mysa ett tag vid teven och sen dra med bussen till stan och hämta bilen och sen till city gross (<3) och handla massor med gott :D
En fridgemate full med cherrycoke, toast tarts med jordgubbsmak, goda téer, gör det själv isglassplastsak, vållullah och annat gottigt.
Men det bästa av allt var nog att jag fick prata i telefon med Simon, det är nog det underbaraste som hänt på länge eftersom jag inte kan hälsa på honom på ett bra tag.
Sen köpte vi mat på donken och åkte hem och bar 400000000000 tons kassar till lägenheten och åt gott och hade mys, somnade på soffan lite och så och nu sitter jag här och skriver en massa onödigt strunt och Martin spelar tvspel.

PÖSSSSSHÄJJJJJJJSANSVÄJJSAAAAN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0